14 November 2008

Saya, Me dan aku.

Inilah aku..sebenarnye berat jugak tag yang diberikan alicia n eazy-izzuddin ni..tapi takper aku buat jugak..ni gambar kat server room aku smlm...kusut jugak menyelesaikan masalah smlm...mungkin korang terjumper aku ker kat maner2...tegur2 yer...

Tag die cam ni...

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.

4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people

Saper aku nak Tag eh...so kawan2 saper2 yang ada dlm list tu...sila-sila laa eh..kalau ader maser.

Nuaeman, kujie, titan, callister, myadlan, amibest, aiebahri, topo, sweet Thinker , megat

14 comments:

Twiggy said...

whoaaa... kalau budak pompuan susah nak buat tag nih! nak kena betulkan rambut dulu, practise senyum dulu, tengok angle mana sesuai, lighting ok ke tak, ada jerawat tak blablabla, hahahahah!!neway, linked you! :D

chuckiesd said...

alaa...tak yah betul2 kan rambut..untuk pompuan..tgk yg original without make up..

DianaDahari86 said...

salam salam
ty sbb lalu blog >.<
eh camne nak link ur blog a?
btw walawo pic ori ke tu? o.o
ekekek :P
aaa naseb daku xde dlm senarai
hahas >.<"

callister said...

haha..aku pun ada kena tag ni tapi lum wat lagi..
memg berat pun..

Nad Eusoff said...

dah penah buat dah tag nih..mmg kejam tag nih..
hiks..

faridmw said...

salamm.. rajin jawab tag..
hehehe

chuckeisd said...

diana : pic ori..takder edit..
Nad- mmg kejam tag ni...tp nak camner kan..jwab dgn redha jer...

Alicia said...

hehe..wat gak ye :D

Kujie said...

blog kak jie dah padang 'antitag' terbaru...

Kak Jie dpt tag mcm gini juga tapi tak buat..tapi lagi seksa...tag seksi..nak mamposss...nk publish gambo seksi..hahaha

susah ni...dok umah tak pakai tudung
kalo nk publish kena edit pakai tudung mcm ct norhaliza...hehehe

ezad said...

Fuh..selamat aku xkena,hehe..comel jugak ko ni ek..hehe

chuckiesd said...

kak jie..cam CT ker...tak sabar la plak nak tgk...CT ker sito..ni sume alicia punyer Tag Seksi...sy sampai2 kan jer...

aFkaR'z said...

oooh ni laa dia tuan punya blog... tima kaseh kat tag ni

chuckiesd said...

afkar'z..sama-sama..

nuaeman said...

alamak ada nama aku kee.. apsal tak termasuk link tu dalam dashboard aku.. keh nanti aku jawab..