04 November 2008

Hantu ni kejam betul..

Korang percaya tak pada hantu?...aku nak cakap percaya tak sangat..nak cakap tak percaya pun tak jugak...tapi aku tak terlalu taksup dan terlalu percaya dengan hantu...tak nak diri aku ni terbelunggu dengan benda2 macam ni...tapi skang ni banyak pulak cerita pasal hantu keluar kan..maybe ia ikut musim setelah "Jangan pandang belakang" meraih keuntungan yang besar...

Korang tengok video kat bawah ni...memang kejam betul laa hantu ni... Video

10 comments:

Mak Su said...

oops! sy tak leh tgk. youtube itu sgt kejam, lebih kejam dari hantu.

errr... cerita hantu apa tu?

chuckiesd said...

klik kat perkataan video kat bawah tu..sorry sebab video to takder emmbed code

aFkaR'z said...

lawak lawak....!! mekaseh sebab buat saya gelak pagi nii....

CekikDarah.com said...

Hahahahah.

Kenapa tak embed terus jer video youtube dalam post? Jimat masa sket.

CekikDarah.com
Fly Visits...

chuckiesd said...

sorry guys...emded code tak ader dlm tu...kalau tak aku dah letak dah...

Sweet Thinker said...

alahai. ngak leh tgk! hurm. da dload. tp xleh render!

chuckiesd said...

itu link youtube jer...kalau boleh bukak youtube...mesti bley bukak video tu...

farahaznil said...

padankan muka hantu tu..hi hi hi hi

chuckiesd said...

padam muka hanu tu takper...tak pasal orang yg bawak basikal pun turut jatuh...kesian die...dipermain-mainkan oleh si hantu..

Star said...

comel doe cara antu tu terjun haha :D